Over ons

Over Kanters Metaalservice B.V.


Uw partner voor maatwerk in metaal

Kanters Metaalservice BV is opgericht door Mike Kanters. Hij heeft zijn praktische kennis onder andere vergaard via een Werktuigbouwkundige niveau 4 MBO opleiding. Hiernaast is hij ook geruime tijd werkzaam geweest in de metaalconstructiebranche. Ten aanzien van de bedrijfsvoering heeft hij zijn kennis en ervaring opgedaan aan de Avans Hogeschool te Breda. Waar hij de HBO opleiding Small Business & Retail Management als bachelor heeft behaald.

Kanters Metaalservice BV opereert vanuit haar bedrijfshal met kantoor gelegen aan de Distributieweg 12 te Oosterhout. Vanuit deze strategische locatie zijn de aanrijroutes efficiënt door de nabij gelegen snelwegen A58 en A27.


Het werkgebied van Kanters Metaalservice BV kent een grote diversiteit en een brede inzetbaarheid, waardoor wij in staat zijn maatwerk te creëren. “De klant centraal stellen en meedenken in de vorm van oplossingen”, dat is ons motto. Wij kunnen de klant ondersteunen van A tot en met Z: het verzorgen van statische berekeningen, het vervaardigen van 3D overzichts- en werkplaatstekeningen, het produceren, conserveren en monteren van het gereed product. Wij zijn in staat snel te schakelen middels onze korte communicatielijn en vast aanspreekpunt.


Lid van de Koninklijke Metaalunie

 
 

Werkplaats


Kanters Metaalservice BV heeft de beschikking over een zeer divers machinepark, die de fabricage van de zeer uiteenlopende producten op een efficiënte manier mogelijk maakt. Wij beschikken onder andere over de volgende machines:
  • 2x Kaltenbach HDM 900 cirkelzaagmachine
  • Kaltenbach KKS 400 cirkelzaagmachine
  • Geka pons-/knipmachine 80 Ton
  • Bewo cirkelzaagmachine
  • Haco guillotineschaar 10mm x 3000mm
  • Safan kantbank 160 Ton 3000mm
  • Platenwals
  • Draaibank
  • Kolomboormachine
  • Balken zeegmachine/pers 100 Ton

NEN-EN 1090 certificering


De kwaliteit wordt gewaarborgd door het werken volgens de NEN-EN 1090 met de hieraan gekoppelde CE markering.

In het kader hiervan wordt er binnen Kanters Metaalservice BV op gestructureerde wijze met het fabrieksprocesbeheersingsysteem (FPC-systeem) gewerkt. In dit FPC systeem wordt het hele bedrijfsproces vastgelegd, gedocumenteerd en onderhouden om te waarborgen dat onze producten voldoen aan de hoge kwaliteitseisen. Al het laswerk wordt uitsluitend uitgevoerd door gecertificeerde en gekwalificeerde lassers, onder toezicht van onze lascoördinator. Hierna kan door ons een CE markering voor de geleverde producten worden afgegeven aan de opdrachtgever.

Bekijk ons certificaat hier.


VCA


Alle montagemedewerkers zijn in het bezit van een VCA certificaat.
logo EN 1090